AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarı aşamamak

Kahve falında duvarı aşamamak

Kahve falında duvarı aşamamak uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, darlanacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında duvarı aşamamak gördüyseniz:

  • İş yerinizde sizin için önemli olabilecek bir konumda olan kişilerle konuşurken dikkatli olmanız gerekmektedir.

Kahve falında duvarı aşamamak ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tepeyi aşamamak büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında duvarın üstünde yürümek büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, kendisine olan güveninin artacağına yorulur.

Kahve falında sarı duvar boyası görmek saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına yorulur.

Kahve falında duvarı fırçalamak kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, para kazanmasına da vesile olacağına işarettir.

Kahve falında duvar sulamak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında duvar saati hediye almak böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında evin duvarında yılan görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir