AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin saçını boyadığını görmek

Kahve falında sevgilinin saçını boyadığını görmek

Kahve falında sevgilinin saçını boyadığını görmek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, gelişim içine girileceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, uzun bir hayat yaşayacağına, dertlerinin artacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin saçını boyadığını gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında sevgilinin saçını boyadığını görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin saçını siyaha boyadığını görmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında saçını siyaha boyadığını görmek her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında saçı siyaha boyadığını görmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında birinin saçını sarıya boyadığını görmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını turuncuya boyadığını görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında birinin saçını boyadığını görmek kişinin gönlünü alacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını kızıla boyadığını görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir