AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarı fırçalamak

Kahve falında duvarı fırçalamak

Kahve falında duvarı fırçalamak rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında duvarı fırçalamak gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için bir şeyler yapmasını veya işlerinizi halletmesini beklemeyin.

Kahve falında duvarı fırçalamak hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında duvar fırçalamak bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında banyo fırçalamak çok zor zamanlar yaşayacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının dişini fırçalamak bir işe soyunacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişini fırçalamak bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında tuvaleti fırçalamak sakınılan bir şeye nazar değeceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına işarettir.

Kahve falında başkasının diş fırçasıyla diş fırçalamak kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli diş fırçalamak hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir