AnaSayfa / Genel / Kahve falında belediye otobüsünden inmek

Kahve falında belediye otobüsünden inmek

Kahve falında belediye otobüsünden inmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında belediye otobüsünden inmek gördüyseniz:

  • Başka kişileri kendi yollarında serbest bırakmalı veya kendi yöntemlerinizle ilerlemelerini sağlamalısınız.

Kahve falında belediye otobüsünden inmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, bol bol hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında belediye otobüsüne bindiğini görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine işarettir.

Kahve falında belediye otobüs görmek işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, hak yolunu bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında belediye otobüsünü sürmek aile hayatlarını bozulacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında belediye otobüsü görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine inanılır.

Kahve falında belediye otobüsüne binmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında belediye otobüse binmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine alamet eder.

Kahve falında belediye otobüsü binmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir