AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökten ayet indiğini görmek

Kahve falında gökten ayet indiğini görmek

Kahve falında gökten ayet indiğini görmek dini inançların güçleneceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gökten ayet indiğini gördüyseniz:

  • Serzenişleri üzerinize almamalısınız.

Kahve falında gökten ayet indiğini görmek istediği noktalara geleceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayet indiğini görmek keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökten birinin indiğini görmek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında gökten koç indiğini görmek işleri yoluna sokacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine delalet eder.

Kahve falında gökten indiğini görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökten ışık indiğini görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökten nur indiğini görmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökten at indiğini görmek anlaşmalardan cayılacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir