AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayet indiğini görmek

Kahve falında ayet indiğini görmek

Kahve falında ayet indiğini görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına inanılır.

Kahve falında ayet indiğini gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da ortaklık gelecek vaat ediyor.

Kahve falında ayet indiğini görmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, hasta olacağına işarettir.

Kahve falında gökten ayet indiğini görmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine işarettir.

Kahve falında gökten indiğini görmek rakiplerin teker teker alt edileceğine, herkesi doğru yola çağıracağına işarettir.

Kahve falında gökten ışık indiğini görmek iyiliklerden yüz çevirmeye, hayırlı bir eşe tabir olunur.

Kahve falında siyah arabadan indiğini görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında gökten koç indiğini görmek güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumdan indiğini görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında uçakların indiğini görmek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir