AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökten indiğini görmek

Kahve falında gökten indiğini görmek

Kahve falında gökten indiğini görmek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, dualarının karşılığını alacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında gökten indiğini gördüyseniz:

  • Karışık bir psikolojik içinde olabilirsiniz.

Kahve falında gökten birinin indiğini görmek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine yorulur.

Kahve falında gökten ışık indiğini görmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında gökten ayet indiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, hayat daha olumlu bakılacağına işarettir.

Kahve falında gökten nur indiğini görmek kafasının rahat olacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına inanılır.

Kahve falında gökten koç indiğini görmek sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında gökten indiğini görmek prestij sahibi olunacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökten at indiğini görmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında gökten melek indiğini görmek yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir