AnaSayfa / Genel / Kahve falında dökük duvar görmek

Kahve falında dökük duvar görmek

Kahve falında dökük duvar görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, iyi geçiminin biteceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında dökük duvar gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir, yeni ilişkiler kurabilir veya mevcut ilişkilerinizi yenileme fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında dökük duvar görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski yıkık dökük ev görmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kırık dökük ev görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında eski dökük ev görmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında evini kırık dökük görmek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında dökük saç görmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yıkık dökük yer görmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, adımlarını daha sağlam atacağına rivayet eder.

Kahve falında yıkık dökük ev görmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir