AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarda insan pisliği görmek

Kahve falında duvarda insan pisliği görmek

Kahve falında duvarda insan pisliği görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında duvarda insan pisliği gördüyseniz:

  • Ufak tefek olumsuzluklar herşeyin bir kenara fırlatılması anlamına gelmiyor.

Kahve falında duvarda insan pisliği görmek fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insan pisliği yediğini görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına inanılır.

Kahve falında insan pisliğine batmak çok büyük özgüven kazanacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına delalettir.

Kahve falında insan pisliği toplamak sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında insan pisliği yıkamak insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında elinde insan pisliği görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan pisliğini temizlediğini görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında insan pisliği yapmak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, mutluluğunun büyüyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir