AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan pisliğini temizlediğini görmek

Kahve falında insan pisliğini temizlediğini görmek

Kahve falında insan pisliğini temizlediğini görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, bir sıkıntıya girmeye, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına yorulur.

Kahve falında insan pisliğini temizlediğini gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında veya bir eğlence ortamında bulunabilirsiniz.

Kahve falında insan pisliği temizlemek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında insan pisliği temizlediğini görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna delalettir.

Kahve falında insan pisliğini temizlediğini görmek hayatının belli bir rutine oturacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insan pisliğini temizlemek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnak pisliğini temizlemek sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında fare pisliği temizlemek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında hayvan pisliğini temizlemek fikirlerinin amacına ulaşacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine inanılır.

Kahve falında güvercin pisliği temizlemek zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir