AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde insan pisliği görmek

Kahve falında elinde insan pisliği görmek

Kahve falında elinde insan pisliği görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, övgü dolu sözler işiteceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine alamet eder.

Kahve falında elinde insan pisliği gördüyseniz:

  • Hakkınızı korumak için herşeyi yapmalısınız.

Kahve falında elinde insan pisliği görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insan pisliğini eline almak dertlerin sonlanacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında insan pisliği yediğini görmek hayatının güzelleşeceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına alamet eder.

Kahve falında insan pisliğ görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında insan pisliğini temizlemek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, nimet ve berekete ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insan pisliği toplamak kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında insan pisliğine bulaşmak rakiplerini geride bırakacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında insan pisliğe basmak ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir