AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan pisliği yıkamak

Kahve falında insan pisliği yıkamak

Kahve falında insan pisliği yıkamak ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında insan pisliği yıkamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız destekleniyor.

Kahve falında insan pisliği yıkamak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine işaret eder.

Kahve falında tuvalet pisliği yıkamak çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında insan pisliğini temizlemek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında insan pisliği toplamak hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Kahve falında evde insan pisliği görmek kazancın çoğalacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına inanılır.

Kahve falında tuvalet ve insan pisliği görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında insan pisliğini yemek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insan pisliğini eline almak eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir