AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan pisliği yediğini görmek

Kahve falında insan pisliği yediğini görmek

Kahve falında insan pisliği yediğini görmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insan pisliği yediğini gördüyseniz:

  • Riskli işlere kalkışmamanızda veya parasal konularda yanıltılma ihtimaline dikkat etmenizde fayda var.

Kahve falında insan pisliği yediğini görmek sıkıntılara neden olacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında fare pisliği yediğini görmek küçük ise kazancınızın daha az olacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine delalettir.

Kahve falında hayvan pisliği yediğini görmek kötü günler yaşayacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında hayvan pisliğini yediğini görmek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine işarettir.

Kahve falında insan pisliği yemek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan pisliği temizlediğini görmek ele geçen paranın daha da artacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan pisliğine düşmek mevkilerinin yüksek olacağına, çok büyük destek vereceğine alamet eder.

Kahve falında insan ve hayvan pisliği görmek hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir