AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarda fotoğraf görmek

Kahve falında duvarda fotoğraf görmek

Kahve falında duvarda fotoğraf görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında duvarda fotoğraf gördüyseniz:

  • Çalışma şeklinize bağlı kalmalı, seçeneklerinizin farkına varmalısınız.

Kahve falında duvarda asılı fotoğraf görmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvarda fotoğrafını görmek maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvara asılı fotoğraf görmek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarda fotoğraf görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonuyla fotoğraf çekmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında aile fotoğrafı çektirmek kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fotoğrafı çekilmek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında fotoğraf çekmek ve çekinmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir