AnaSayfa / Genel / Kahve falında fotoğraf çekmek ve çekinmek

Kahve falında fotoğraf çekmek ve çekinmek

Kahve falında fotoğraf çekmek ve çekinmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, para ve makam sahibi olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına işarettir.

Kahve falında fotoğraf çekmek ve çekinmek gördüyseniz:

  • Eski meslektaşlarla veya geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında fotoğraf çekmek ve çekinmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına inanılır.

Kahve falında birinden çekinmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çekindiğini görmek sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin fotoğrafını çekmek maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine inanılır.

Kahve falında kendi fotoğrafını çekmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güneşin fotoğrafını çekmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelin fotoğrafı çekmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birinin fotoğrafını çekmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir