AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı asmak

Kahve falında halı asmak

Kahve falında halı asmak anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, rahatının yerine geleceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halı asmak gördüyseniz:

  • Eğlence amaçlı bütçe aşan harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında halı asmak yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, olmayacak hayallere kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvara halı asmak atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkona halı asmak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halı yıkayıp asmak işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına alamet eder.

Kahve falında ipek halı asmak verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yıkanmış halı asmak sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına işarettir.

Kahve falında cama perde asmak atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında perde asmak insanlara öncülük edeceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir