AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz boya yapmak

Kahve falında beyaz boya yapmak

Kahve falında beyaz boya yapmak sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, elinin sıkışacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, terfi alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz boya yapmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinize daha fazla önem vermelisiniz.

Kahve falında beyaz yağlı boya yapmak maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında beyaz boya yapmak yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında beyaz boya badana yapmak aynı karşılığı alamayacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına işarettir.

Kahve falında duvara beyaz boya yapmak eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk boya yapmak yeniden bir araya geleceğine, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında eve boya yapmak kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine işaret eder.

Kahve falında badana boya yapmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına yorulur.

Kahve falında saça boya yapmak hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir