AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar kağıdı sökmek

Kahve falında duvar kağıdı sökmek

Kahve falında duvar kağıdı sökmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvar kağıdı sökmek gördüyseniz:

  • Maddi konulara yönelik çalışmalarınızı kararlı biçimde sürdüreceksiniz.

Kahve falında duvar kağıdı sökmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, güç ve kudret kazanacağına alamet eder.

Kahve falında duvar sökmek çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında duvar kağıdı görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvar kağıdının yırtıldığını görmek güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil duvar kağıdı görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına işaret eder.

Kahve falında dikişi sökmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında soğan sökmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında ön dişini sökmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir