AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar sökmek

Kahve falında mezar sökmek

Kahve falında mezar sökmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında mezar sökmek gördüyseniz:

  • Başkalarından çok kendi işlerinize zaman ayırarak yukarıdaki başlıkları destekleyebilirsiniz.

Kahve falında mezar sökmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar taşını sökmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına alamet eder.

Kahve falında mezar taşı sökmek kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında evin kapısını sökmek elini attığı her işi yerine getireceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine işarettir.

Kahve falında tırnakları sökmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalet eder.

Kahve falında zeytin ağacı sökmek bilmediği duyguları tadacağına, hayırlı terfiler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının dişini sökmek kötü kişilere yakın olacağına, sağlığın bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeker pancarı sökmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir