AnaSayfa / Genel / Kahve falında saatini kırmak

Kahve falında saatini kırmak

Kahve falında saatini kırmak yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, sağlık ve şifa bulacağına, önünün açık olacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saatini kırmak gördüyseniz:

  • Kendinize zaman ayırın.

Kahve falında duvar saati kırmak can derdine düşeceğine, varlıklı kimse olacağına yorulur.

Kahve falında saat kırmak dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında saat kırmak görmek tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saatini kırmak çok büyük kazançlar sağlayacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kol saati kırmak düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, fal sahibinin uyarı alabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bilgisayarı kırmak üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, önemli kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin camını kırmak iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, verimin kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında demiri kırmak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir