AnaSayfa / Genel / Kahve falında saat kırmak görmek

Kahve falında saat kırmak görmek

Kahve falında saat kırmak görmek zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine inanılır.

Kahve falında saat kırmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde konforu arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında saat kırmak görmek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, üzgün ve karamsar olacağına inanılır.

Kahve falında kol saati kırmak insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına işaret eder.

Kahve falında duvar saati kırmak üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saat kırmak parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine inanılır.

Kahve falında saatini kırmak eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında silahı kırmak daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine inanılır.

Kahve falında güveç kırmak ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta düşürüp kırmak başarılarının tadına varacağına, iş için gurbete gidileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir