AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar resmi görmek

Kahve falında duvar resmi görmek

Kahve falında duvar resmi görmek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, zor günlerin yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, daha zengin hale geleceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında duvar resmi gördüyseniz:

  • Aradığınız ürünleri karlı şekilde alabilirsiniz.

Kahve falında duvarda resmini görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında duvar resmi görmek aileyle iş yapmayacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına işaret eder.

Kahve falında duvarda kendi resmini görmek kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına işaret eder.

Kahve falında ördek resmi görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin resmini çekmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan resmi yapmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına inanılır.

Kahve falında babanın resmini görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında camii resmi görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir