AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarda kendi resmini görmek

Kahve falında duvarda kendi resmini görmek

Kahve falında duvarda kendi resmini görmek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında duvarda kendi resmini gördüyseniz:

  • Sizi rekabet ortamlarına çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında duvarda kendi resmini görmek az çalışarak çok gezeceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvarda resmini görmek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına yorulur.

Kahve falında duvar resmi görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yıldız resmi görmek mutluluğun kapıyı çalacağına, eşit davranılacağına tabir olunur.

Kahve falında insan resmi çizmek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına işaret eder.

Kahve falında kuzu resmi görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün resmini çekmek amacına ulaşmayı başaracağına, hep dinç ve genç kalacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanın resmini görmek dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir