AnaSayfa / Genel / Kahve falında camii resmi görmek

Kahve falında camii resmi görmek

Kahve falında camii resmi görmek kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, sözler sarf edeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camii resmi gördüyseniz:

  • Eldivenleri takıp, temizliğe başlamalısınız.

Kahve falında camii resmi görmek ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında cami resmi çizmek maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, zor günlerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında cami resmi yapmak rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında cami resmi görmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında güneş resmi görmek çok daha fazla adım atacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçüklük resmi görmek canlanacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında atatürk resmini görmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının resmini çekmek hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir