AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek resmi görmek

Kahve falında ördek resmi görmek

Kahve falında ördek resmi görmek isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında ördek resmi gördüyseniz:

  • Ayak eklemleriyle ilgili sorunlar kendini gösterdiğinde önemsememezlik etmeyin.

Kahve falında ördek resmi görmek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ördek ve yavrularını görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında ördek ve yumurtasını görmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil başlı ördek yakalamak çok başarılı atılımlar yapılacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü ördek görmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine delalettir.

Kahve falında yolunmuş ördek görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük ördek yavrusu görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ördeklerle yüzmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, daha kötü günler yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir