AnaSayfa / Genel / Kahve falında okyanusun dibinde olmak

Kahve falında okyanusun dibinde olmak

Kahve falında okyanusun dibinde olmak seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında okyanusun dibinde olmak gördüyseniz:

  • Evinize, ailenize veya özel yaşamınıza zaman ayırın.

Kahve falında okyanus dibini görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına alamet eder.

Kahve falında okyanusun dibinde olmak yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında okyanusun dibini görmek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okyanusun taştığını görmek işlerinde yenilikler yapacağına, dertlerinin dermanını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okyanusta balina görmek geçimin kolaylaşacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında kendini okyanusta görmek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz yada okyanus görmek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında okyanusda boğulmak huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir