AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet deliğinden geçmek

Kahve falında tuvalet deliğinden geçmek

Kahve falında tuvalet deliğinden geçmek kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, karlı işlere gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalet deliğinden geçmek gördüyseniz:

  • Daha kuvvetli ya da önemli yeteneklerinizi ön plana çıkartan bir özgeçmiş oluşturmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında tuvalet deliğinden geçmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük delikten geçmek müşterilerinin çoğalacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine yorulur.

Kahve falında delikten geçmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvar deliğinden geçmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında küçük bir delikten geçmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bir delikten geçmek aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına delalettir.

Kahve falında dar bir delikten geçmek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında dar delikten geçmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir