AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar delikten geçmek

Kahve falında dar delikten geçmek

Kahve falında dar delikten geçmek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar delikten geçmek gördüyseniz:

  • Anlatarak ifade etmenin mesajlarınızı daha anlaşılır kılacağını ya da yumuşatabileceğini düşünüyorsunuz.

Kahve falında dar bir delikten geçmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında dar delikten geçmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine delalettir.

Kahve falında dar bir delikten geçmeye çalışmak istenen her şeye sahip olunacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dar bir yerden sürünerek geçmek ilişkiye huzurun geleceğine, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dar bir kapıdan geçmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla dar yoldan geçmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok dar yerden geçmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına delalettir.

Kahve falında dar tünelden geçmek işinde verimsiz olacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir