AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir delikten geçmek

Kahve falında bir delikten geçmek

Kahve falında bir delikten geçmek ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir delikten geçmek gördüyseniz:

  • İnsanların düşüncelerine fazla kıymet vermediğiniz için herhangi bir şeyinizi saklamak size gereksiz görünebilir.

Kahve falında dar bir delikten geçmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalet deliğinden geçmek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında delikten geçmek benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük delikten geçmek herkesin desteğinin alınacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına delalettir.

Kahve falında bir delikten geçmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına delalettir.

Kahve falında duvar deliğinden geçmek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar delikten geçmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında küçük bir delikten geçmek bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir