AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin çok hasta olduğunu görmek

Kahve falında annesinin çok hasta olduğunu görmek

Kahve falında annesinin çok hasta olduğunu görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine delalettir.

Kahve falında annesinin çok hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirebilir, kendinizi şımartacak işlere zaman ayırabilir veya aşk hayatınız için özel zaman yaratabilirsiniz.

Kahve falında anne ve babayı hasta görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına işarettir.

Kahve falında annesinin hasta görmek ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş annemi hasta görmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına delalettir.

Kahve falında ölü anneyi hasta görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine işaret eder.

Kahve falında annenizin hasta olduğunu görmek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, ters giden işlerin normale döneceğine yorulur.

Kahve falında annenin hastalandığını duymak varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında annesini hasta yatarken görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, zahmet veren işlerin artacağına işaret eder.

Kahve falında hasta annenin iyileştiğini görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir