AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemi çok hasta görmek

Kahve falında annemi çok hasta görmek

Kahve falında annemi çok hasta görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annemi çok hasta gördüyseniz:

  • Fikir paylaşımları veya alışılmadık nedenlerle ilgili grupsal çalışmalar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında anneni hasta görmek tüm özlemini gidereceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına rivayet eder.

Kahve falında annesini hasta görmek her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında annemi hasta görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında anne babasını hasta görmek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annenin hasta görmek moral ve sermaye kaybedeceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annenin hasta olduğunu öğrenmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş annesini hasta görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına inanılır.

Kahve falında annenin hasta olduğunu görmek kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir