AnaSayfa / Genel / Kahve falında reçel yemek

Kahve falında reçel yemek

Kahve falında reçel yemek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, araba alınacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında reçel yemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda hayal kırıklıklarınız olabilir.

Kahve falında hurma reçeli yemek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elma reçeli yemek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, aradaki buzları eriteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çilekli reçel yemek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında nar reçeli yemek sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kayısı reçeli yemek sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına işarettir.

Kahve falında çilek reçeli yemek kişinin muradına ereceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında vişne reçeli yemek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bögürtlen reçeli yemek bolluk ve bereketin artacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir