AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemi hamile görmek

Kahve falında annemi hamile görmek

Kahve falında annemi hamile görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annemi hamile gördüyseniz:

  • Aslında istememenize rağmen katlanmanız gereken durumlar, kişiler, iş birlikleri veya konular söz konusu olabilir.

Kahve falında annesini hamile olduğunu görmek elin bollaşacağına, başının derde gireceğine rivayet eder.

Kahve falında anne hamile görmek hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, hayatının zaferlerle dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenizin hamile olduğunu görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında ölen annesini hamile görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, de elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annem hamile görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, gözyaşının dineceğine yorulur.

Kahve falında annesinin hamile olduğunu duymak ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annemin hamile olduğunu duymak yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında annemi hamile görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir