AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen annesini hamile görmek

Kahve falında ölen annesini hamile görmek

Kahve falında ölen annesini hamile görmek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine alamet eder.

Kahve falında ölen annesini hamile gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişi veya kişilerle ilşkilerinizde problemler yaşanabilir.

Kahve falında annenizi hamile görmek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında annenin kızının hamile olduğunu görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş annemi hamile görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına inanılır.

Kahve falında annenin kızını hamile görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş annenin hamile olduğunu görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş anneyi hamile görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına işarettir.

Kahve falında annesinin hamile olduğunu öğrenmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine alamet eder.

Kahve falında annenizin hamile olduğunu görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir