AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut dökmek

Kahve falında dut dökmek

Kahve falında dut dökmek gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dut dökmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizin veya yaratıcılığınızın size daha fazla maddi getirileri olabilir.

Kahve falında dut dökmek gelirinin giderinden fazla olacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dut kurusu yemek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında kuru dut görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına delalet eder.

Kahve falında ekşi dut görmek çözüm yolları bulamayacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dut ağacında dut görmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken dut yemek hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına inanılır.

Kahve falında sepette dut görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalında dut yemek iki tarafın da çok sevineceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir