AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut ağacında dut görmek

Kahve falında dut ağacında dut görmek

Kahve falında dut ağacında dut görmek sağlığın günden güne iyiye gideceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında dut ağacında dut gördüyseniz:

  • Arkadaş çevreniz vasıtasıyla tanışacağınız birisinden ani bir yaklaşım görebilir, bir yere davet edilebilirsiniz.

Kahve falında yeşil dut ağacı görmek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, gözünün yaşını sileceğine inanılır.

Kahve falında dut ağacından düşmek ulvi kimse haline geleceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan dut görmek çok büyük üzüntü duyacağına, huzur ve şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dut ağacı sulamak işlerinin yolunda gideceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dut ağacı görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçta dut görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan dut koparmak işinden ekmeğinden olacağına, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında dut ağacını görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir