AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut ağacına çıkmak

Kahve falında dut ağacına çıkmak

Kahve falında dut ağacına çıkmak tecrübesi olmayan yollara gireceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, parasının ve malının çoğalacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, canını ve malını garanti altına alacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında dut ağacına çıkmak gördüyseniz:

  • Oldukça yüksek riskli veya tehlikeli konulardan başarı elde etme olasılığı çok düşük olabilir.

Kahve falında dut ağaca çıkmak doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dut ağacına çıkmak üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağacında dut görmek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, bereket ve zenginlik olacağına inanılır.

Kahve falında dut ağacı görmek yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dut ağacı ekmek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında dut ağacı silkelemek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dut ağacına tırmanmak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına alamet eder.

Kahve falında dut ağacı altında oturmak kısa süreli hastalık yaşamasına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir