AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut ağaca çıkmak

Kahve falında dut ağaca çıkmak

Kahve falında dut ağaca çıkmak sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dut ağaca çıkmak gördüyseniz:

  • İşinize çok iyi bir şekilde konsantre olun.

Kahve falında dut ağaca çıkmak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına işarettir.

Kahve falında dut ağacına çıkmak yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçta dut görmek yeni başlangıçlar yapacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan dut görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dut ağacının dalını kesmek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında dut ağacının kesildiğini görmek zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dut ağacından düşmek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan beyaz dut yemek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir