AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşüp kalkamamak

Kahve falında düşüp kalkamamak

Kahve falında düşüp kalkamamak çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşüp kalkamamak gördüyseniz:

  • Fedakarlıklarınız boşa gidebilir.

Kahve falında düşüp kalkamamak başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şaha kalkmış at görmek elinin döneceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hastanın kalktığını görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, aile hayatının hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında derisinin kalktığını görmek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnağının kalktığını görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına inanılır.

Kahve falında tedavülden kalkmış bozuk para görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, solan yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında sahura kalktığını görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağa kalkmamak mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, rahmete vesile olacak gelişmelere rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir