AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağının kalktığını görmek

Kahve falında tırnağının kalktığını görmek

Kahve falında tırnağının kalktığını görmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, mutluluk dolu haberler alacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, hayatın temposunun yükseleceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, anne baba duası alacağına inanılır.

Kahve falında tırnağının kalktığını gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda savurganlığa varacak kadar eli açık veya cimriliğe varacak kadar eli sıkı olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında tırnağının kalktığını görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında yataktan kalkamamak sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sel kalktığını görmek gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, köşeye sıkıştıracağına alamet eder.

Kahve falında erkek organının kalktığını görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, girilen yolda zarar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağa kalkmamak bazen umutlarını yitireceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sahura kalktığını görmek prestij sahibi olunacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamile kalmadan doğurmak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine işaret eder.

Kahve falında namaza kalktığını görmek maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir