AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağa kalkmamak

Kahve falında ayağa kalkmamak

Kahve falında ayağa kalkmamak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağa kalkmamak gördüyseniz:

  • Çok fazla şey isteyen ya da rahatsız edici durumlara neden olabilecek kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında hasta birinin ayağa kalktığını görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün ayağa kalktığını görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağa kalkmış yılan görmek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine inanılır.

Kahve falında bebeğin ayağa kalktığını görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına delalettir.

Kahve falında hastanın ayağa kalktığını görmek sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağa kalkmamak her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında hamile kalmayı görmek aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine tabir olunur.

Kahve falında ölünün mezardan kalktığını görmek ondan faydalanacağına, ettiği zararları telafi edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir