AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanlarla savaştığını görmek

Kahve falında düşmanlarla savaştığını görmek

Kahve falında düşmanlarla savaştığını görmek iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, kötü günlerinin biteceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanlarla savaştığını gördüyseniz:

  • Size sorulan sorulara doğru cevaplar vermeniz gerekiyor.

Kahve falında savaşta düşman öldürmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanlarla savaştığını görmek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında savaşta düşmanları öldürmek rahatın ve konforun geleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında düşmanla savaştığını görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında savaşta komutan olmak yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında savaş kaçmak iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında savaş kazanmak başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına delalettir.

Kahve falında savaş yapıldığını görmek iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük paralar kazanılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir