AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdıkla kucaklaşmak

Kahve falında tanıdıkla kucaklaşmak

Kahve falında tanıdıkla kucaklaşmak bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, para sıkıntısının olmayacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında tanıdıkla kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız ortama aşırı bağımlılığınız bazı şeyleri engelliyor olabilir.Yerleşik alışkanlıklarınızdan vazgeçmek sizi bir hayli korkutuyor.

Kahve falında tanıdıkla kucaklaşmak yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık biriyle kucaklaşmak sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadınla kucaklaşmak kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinle kucaklaşmak sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında kucaklaşmak öpmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ölü insanla kucaklaşmak tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine yorulur.

Kahve falında erkekle kucaklaşmak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine rivayet eder.

Kahve falında biriyle kucaklaşmak güven kaybı yaşanacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir