AnaSayfa / Genel / Kahve falında düsmanla barısmak

Kahve falında düsmanla barısmak

Kahve falında düsmanla barısmak mesleğinde atılım yapacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine inanılır.

Kahve falında düsmanla barısmak gördüyseniz:

  • Durum size fazla zevk vermeyip, aksine sıkılmanıza sebep olsa bile bir çok kişinin derdini dinlemek yada dert anlatmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında düsmanla barısmak kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düsmanla savasmak sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, umutların yıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında dügüm cözmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine yorulur.

Kahve falında düsmanla dost olmak bunu da herkese ilan edeceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında düsmanini dövmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dügün davetiyesi görmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Kahve falında damdan düsmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında düsmanlari görmek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir