AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanınla sarılmak

Kahve falında düşmanınla sarılmak

Kahve falında düşmanınla sarılmak daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında düşmanınla sarılmak gördüyseniz:

  • Diğerleri için neler yapabileceğinizi biliyorsunuz.

Kahve falında düşmanınla sarılmak çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmana sarılmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanına sarılıp ağlamak kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, halinin iyi olduğuna tabir olunur.

Kahve falında düşmanına sarılmak esenliğe kavuşacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında düşmanıyla sarılmak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine işaret eder.

Kahve falında düşman bıçaklamak parasının ve malının çoğalacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşman tarafından silahla vurulmak büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine yorulur.

Kahve falında düşmanın evine gitmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir