AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmana beddua etmek

Kahve falında düşmana beddua etmek

Kahve falında düşmana beddua etmek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, sıkıntılardan kurtulmaya, masabaşı bir işe girileceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmana beddua etmek gördüyseniz:

  • Sorunların çözümünü sağlamaya yarayabilecek belli bilgilere ulaşmak için uğraşabilirsiniz.

Kahve falında düşmanına beddua etmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmana beddua etmek el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir başkasına beddua etmek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, çok büyük ses getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi kendine beddua etmek hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babadan beddua almak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına yorulur.

Kahve falında babaya beddua etmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına inanılır.

Kahve falında çocuğuna beddua etmek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında evladına beddua etmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir