AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanının evlendiğini görmek

Kahve falında düşmanının evlendiğini görmek

Kahve falında düşmanının evlendiğini görmek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, huzurunun da yerine geleceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanının evlendiğini gördüyseniz:

  • İstikrarı korumanız olumlu sonuçlar doğuracağa benziyor.

Kahve falında düşmanla evlenmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında düşmanının evlendiğini görmek para kazanmaya, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına delalet eder.

Kahve falında düşman tarafından kovalanmak umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında düşman öldürdüğünü görmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına inanılır.

Kahve falında düşman askeri öldürmek aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşman kanı görmek işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına işarettir.

Kahve falında düşmana zarar vermek yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanlarının olduğunu görmek dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, nimetin ve kazancın artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir