AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanıyla arkadaş olmak

Kahve falında düşmanıyla arkadaş olmak

Kahve falında düşmanıyla arkadaş olmak sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanıyla arkadaş olmak gördüyseniz:

  • Öz eleştiri yapmanız durumunda, bazı problemlerin çözümü ya da bazı işlerin halledilmesi için iş birliği yapma ya da destek bulma olanağı bulabilirsiniz.

Kahve falında düşmanıyla arkadaş olmak attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine delalettir.

Kahve falında düşmanla arkadaş olmak mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına yorulur.

Kahve falında düşmanla arkadaş olduğunu görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, mutluluğunun katlanacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını düşman görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının düşmanını görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmana selam vermek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşman evine gitmek hakkını alacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında düşmandan kağıt para almak sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, hidayete erip huzuru bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir