AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını düşman görmek

Kahve falında arkadaşını düşman görmek

Kahve falında arkadaşını düşman görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, şerefe ve izzete, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını düşman gördüyseniz:

  • Bazı işlerinizi savunmanız gerekiyor.

Kahve falında düşmanla arkadaş olmak bedeninin de iyileşeceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını düşman görmek inancını bir kenara atacağına, gereken sabrı göstereceğine inanılır.

Kahve falında düşmanıyla arkadaş olmak sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının düşmanını görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine delalettir.

Kahve falında düşmanla arkadaş olduğunu görmek işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, kötü noktalara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmanla muhabbet etmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına işarettir.

Kahve falında düşmanına acımak aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanla çay içmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, hayırlı bir yuva kuracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir