AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının düşmanını görmek

Kahve falında arkadaşının düşmanını görmek

Kahve falında arkadaşının düşmanını görmek sıkıntılarının sona ereceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, saygınlığının da artacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının düşmanını gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin iyi gitmesi moral takviyeniz olacak.

Kahve falında düşmanla arkadaş olmak çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının düşmanını görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine yorulur.

Kahve falında düşmanıyla arkadaş olmak kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını düşman görmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında düşmanla arkadaş olduğunu görmek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, borçlarının da kapanacağına işarettir.

Kahve falında düşman kanı görmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanıyla konuştuğunu görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanla kucaklaşmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir